Skip to main content
Home » Veiligheid » “Eén partner voor alle toegangscontroles verhoogt gemak én veiligheid”
Veiligheid

“Eén partner voor alle toegangscontroles verhoogt gemak én veiligheid”

In samenwerking met
In samenwerking met

Zowel bedrijven als overheden hebben op diverse plaatsen nood aan slimme en flexibele toegangscontroles. “Voor een optimale veiligheid moeten deze echter met elkaar worden geïntegreerd”, zegt Ellen Van den Bossche, marketing manager bij CAME Benelux.

Ellen Van den Bossche

Marketing manager bij CAME Benelux

“CAME is een leverancier van oplossingen voor toegangscontrole. We kunnen bedrijven vanuit één aanspreekpunt over drie domeinen heen ontzorgen: toegangscontroles voor wagens, toegangscontroles voor personen en high security toegangscontroles. Een belangrijke troef – zeker naar bedrijven toe – is dat we deze drie volledig met elkaar kunnen integreren in één systeem én met bestaande systemen. Dat komt niet enkel het gemak, maar ook de veiligheid ten goede.” 

Flexibele onestopshop 

“Bedrijven hebben immers meerdere noden die niet los van elkaar kunnen worden gezien. Zo hebben ze vaak een parking waar wagens via een slagboom (al dan niet met een betaalsysteem of QR-ticket) moeten kunnen aan-en afrijden. Bij het betreden van het gebouw volgt een toegangscontrole voor personen met bijvoorbeeld een speedgate of deur die opent met een badge. Eventueel kunnen dan bepaalde zones (kantoren, magazijn,…) enkel toegankelijk worden gemaakt voor geautoriseerden, en dat binnen bepaalde uren. We bekijken elk project integraal en kunnen als flexibele onestopshop al het nodige van A tot Z voorzien. Daarnaast werken we steeds op maat en kunnen klanten voor al hun vragen terecht bij één contactpersoon die alles voor hen opvolgt.”

Toegangscontroles voor wagens, toegangscontroles voor personen én high security toegangscontroles kunnen volledig met elkaar worden geïntegreerd.

Veiligere schoolomgevingen 

“Steeds meer steden en gemeenten in België voeren schoolstraten in. Daarbij wordt de omgeving van een school net voor en net na de lessen verkeersvrij gemaakt, zodat leerlingen en hun ouders zich binnen die perimeter veilig kunnen bewegen. Onze slagbomen hebben meerdere bedieningsmogelijkheden en voor een optimale zichtbaarheid zijn ze voorzien van verlichting. Door gebruik te maken van een mobiel of vast verankerd eiland, zijn zowel tijdelijke als permanente oplossingen mogelijk.

Next article