Skip to main content
Home » Facility Management » “Ons hoofddoel is facility managers ontzorgen”
Facility management

“Ons hoofddoel is facility managers ontzorgen”

Van retail- en kantoorschoonmaak tot industrie en openbare gebouwen. Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar een kwalitatieve schoonmaakdienst met net dat tikkeltje extra. Glowi facilities laat elke werkplek schitteren, met kennis van zaken én een glimlach. “We willen een duurzame partner zijn voor facility managers die verantwoordelijk zijn voor het hele schoonmaakgebeuren”, aldus Diederik De Roeck, Operations Director van Glowi facilities.

Diederik De Roeck

Operations Director

Glowi facilities

Propere gebouwen zijn een echt uithangbord voor je bedrijf. Met meer dan 500 schoonmakers draagt Glowi facilities via professionele schoonmaak en ruitenwas daar een steentje aan bij. Als groot schoonmaakbedrijf zijn ze heel wendbaar: elke klant geniet van dienstverlening op maat en valt nooit zonder schoonmakers. Ook worden hun professionele werknemers opgeleid in hun eigen Academy en bezitten de glazenwassers een VCA-certificaat dat noodzakelijk is voor grotere opdrachten. Zo laten ze elke dag bedrijven schitteren. 

Een stapje voor 

Dankzij de mobiele app Glowi@ kunnen klanten alles vlot en transparant opvolgen. In de app worden KPI’s zoals klachten- en tijdsregistraties, technische fiches en extra opdrachten bijgehouden en makkelijk beschikbaar gemaakt. Zo kunnen ze op een transparante manier met klanten werken en kort op de bal spelen om een aanpak op maat aan te bieden. “Als professionele poetsfirma gaan we steeds voor efficiëntiewinst en duurzame, kostenbesparende oplossingen”, zegt De Roeck. Zo bekijken ze samen met de klant hoe ze bijvoorbeeld recyclagepunten kunnen opstellen of water kunnen besparen.

We willen een duurzame partner zijn voor facility managers die verantwoordelijk zijn voor het hele schoonmaakgebeuren.

Sterke groep 

Glowi facilities maakt deel uit van Glowi, waaronder ook Het Poetsbureau – part of Glowi en Glowi jobs behoren. Glowi is een sterke groep met 10.000 medewerkers waarbij dienstverlening en het ontzorgen van klanten centraal staat. Ook garanderen ze continuïteit. “Duurzame langetermijnrelaties zijn primair. Als een schoonmaker ziek is, kan onze mobiele ploeg inspringen. Daarnaast kan Glowi jobs, ons in-house uitzendbureau, steeds helpen als er versterking nodig is”, stelt De Roeck.

Als professionele poetsfirma gaan we steeds voor efficiëntiewinst en duurzame, kostenbesparende oplossingen.

Duurzaam ondernemen 

Ecologie krijgt de hoogste prioriteit. Ze kiezen hun producten, materialen en machines bewust en werken enkel met duurzame leveranciers. Door het gebruik van ecologische PROBIO-producten en de nieuwste technieken speelt Glowi facilities een pioniersrol in de sector. Ten slotte werken ze aan de vergroening van hun wagenpark en compenseren ze een deel van hun CO2-uitstoot door het planten van bomen. 

Next article