Home » E-commerce » IT-partner ontzorgt en optimaliseert webshops
E-commerce

IT-partner ontzorgt en optimaliseert webshops

In een wereld die alsmaar verder digitaliseert, komt het erop aan om steeds mee te zijn én vooruit te kunnen kijken.

Om concurrentieel te zijn én te blijven dienen e-commercebedrijven zo efficiënt mogelijk te werken. Automatisering is daarom een absolute must. Maar dat vraagt dan wel om een gespecialiseerde IT-partner die hen op een maatschappelijk verantwoorde wijze en via nauwe samenwerking kan ontzorgen en empoweren. Interview met Mart Reynders, CEO van NYBE.

Tekst: Joris Hendrickx

Vanuit welke ervaring en expertise kunnen jullie e-commercebedrijven bijstaan met technische optimalisaties op maat?

“NYBE is gespecialiseerd in de realisatie van e-commercewebsites, ERP & kassasystemen en andere (SaaS) maatwerk oplossingen. Onze ervaren programmeurs staan klaar om volledig in functie van jouw wensen en noden software op maat te ontwikkelen. We schrijven al onze software volgens de laatste ontwikkelingen en technologieën. Veel programmeer- en scriptingtalen zijn mogelijk, van PHP tot Javascript. Daarnaast zijn we ook Laravel Certified. We kijken steeds naar de beste combinatie voor elk vraagstuk.”

Vlnr.: Elmer Verrijssen, Celien Koster en Mart Reynders, CEO bij NYBE.
Welke concrete meerwaarde bieden jullie oplossingen zoal?

“Dankzij onze middleware kunnen onze klanten hun e-commerceplatform nog beter beheren. Deze software vormt immers een centrale schakel tussen je ERP-pakket en meerdere outputkanalen. Het invoeren van een product kan rechtstreeks in de middleware, die dan vervolgens terugkoppelt met de webshop, de voorraad, het boekhoudsysteem, marktplaatsen zoals Bol.com of Amazon, enz. Ook een rechtstreekse koppeling met fulfilmentcentra is mogelijk. Op die wijze is in één klap alles aan elkaar gekoppeld en krijg je op een eenvoudige manier direct inzicht in al je data en administratie. Onze middleware is dus een efficiënte omnichanneloplossing om van een ERP naar een webshop te gaan, en dat is heel praktisch voor e-commerceplatformen!”

Waarom is het interessant om samen te werken met een IT-partner die diverse expertises onder één dak samenbrengt?

“In een wereld die alsmaar verder digitaliseert, komt het erop aan om steeds mee te zijn én vooruit te kunnen kijken. Ons team bestaat uit zowel interne specialisten als externe partners, zodat we een brede waaier aan specifieke uitdagingen op een professionele manier kunnen aanpakken. Op die manier hoef je niet voor elke uitdaging op zoek te gaan naar een aparte partner. Met onze brede expertise kunnen we je dus volledig ontzorgen, zodat jij je kan focussen op je corebusiness en toch maximaal kan profiteren van alle voordelen die digitalisering en automatisering te bieden hebben.”

Next article