Skip to main content
Home » KMO » Payrolling biedt flexibiliteit én zekerheid aan KMO’s en freelancers
KMO

Payrolling biedt flexibiliteit én zekerheid aan KMO’s en freelancers

in samenwerking met:
Via het ‘My Tentoo’- platform kunnen zowel bedrijven als freelancers contracten invoeren en afspraken maken over de duur en vergoeding van een opdracht.
in samenwerking met:
Via het ‘My Tentoo’- platform kunnen zowel bedrijven als freelancers contracten invoeren en afspraken maken over de duur en vergoeding van een opdracht.

Een verhoogde wendbaarheid wordt alsmaar belangrijker voor KMO’s om in te kunnen spelen op de snel veranderende markt. Maar dat vergt ook flexibele werknemers. “Payrolling helpt om die nood in te vullen door zowel bedrijven als werknemers te ontzorgen en tegelijk zekerheid te bieden”, zegt Laura Weygantt, General Manager bij Tentoo.

“De vraag naar freelancers en flexibele werknemers neemt toe, gaande van laaggeschoolden tot hooggeschoolde specialisten. Bedrijven hebben steeds vaker op korte termijn zulke tijdelijke mensen nodig, maar willen daarbij liefst de administratieve lasten vermijden. Payrolling biedt de ideale oplossing om deze vraag efficiënt en wettelijk te beheren. Zo wordt het heel eenvoudig om medewerkers voor korte periodes in te schakelen.

Payrolling biedt de ideale oplossing om de vraag naar tijdelijke mensen efficiënt en wettelijk te beheren.

Via ons ‘My Tentoo’-platform kunnen zowel bedrijven als freelancers contracten invoeren en afspraken maken over de duur en vergoeding van een opdracht. Na afloop keuren beide partijen de opdracht goed, en dan regelen wij de betaling en facturatie. Zowel freelancers als bedrijven profiteren dus van deze laagdrempelige oplossing.”

Meer gemak voor KMO’s én flexibele werknemers

“Voor bedrijven betekent dit dat ze niet door de complexe administratieve en juridische procedures hoeven te gaan die komen kijken bij het zelf in dienst nemen van tijdelijke krachten. Evenmin komt hier een sociaal secretariaat aan te pas. Tentoo zorgt ervoor dat alle contracten wettelijk in orde zijn, inclusief loonbetaling volgens de geldende wetgeving. Onze payrolling tool biedt flexibele werknemers dezelfde voordelen als vaste medewerkers. Ze bouwen sociale zekerheid, pensioen en vakantiegeld op en hebben een veilig statuut. Dit systeem biedt hen bovendien de kans om te experimenteren met zelfstandigheid zonder de risico’s en de administratieve rompslomp van het echte ondernemerschap. Veel mensen gebruiken het dan ook als opstapje naar volledige zelfstandigheid.”

Next article